Privatlivspolitik

1. Introduktion

Den følgende erklæring angiver detaljerne i privatlivspolitikken vedtaget af Algo affiliates ( "us","we"Eller"vores”) relateret til vores produkter og tjenester (“Tjenester") og/eller websted (den "Hjemmeside”). Dit privatliv og integriteten af ​​enhver information, du giver, er vigtig for os for at levere vores tjenester og/eller for driften af ​​webstedet.

Vores tjenester og/eller websted kan være forbundet med andre tredjeparters websteder og/eller tjenester. Vi er ikke ansvarlige på nogen måde for privatlivspraksis på andre tredjeparters websteder og/eller tjenester og foreslår, at du gennemgår disse tredjeparters privatlivspolitikker, før du bruger dem.

Enhver information, der opbevares og/eller opnås af os i forbindelse med vores tjenester, behandles som fortrolige. Alle oplysninger opbevares sikkert og tilgås kun af autoriseret personale. Vi implementerer og vedligeholder passende tekniske, sikkerhedsmæssige og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte personlige data (som defineret nedenfor) mod uautoriseret eller ulovlig behandling og brug og mod utilsigtet tab, ødelæggelse, beskadigelse, tyveri eller videregivelse.

2. Hjemmeside; Besøgende og brugere

2.1 Generelt

De følgende sektioner dækker detaljerne for hver af de følgende grupper, hvorfra persondata indsamles: Websitets besøgende (“Besøgende”) og/eller brugere (“Brugere”) og/eller forretningspartnere (f.eks. associerede selskaber, annoncører, udgivere, reklamebureauer og/eller platforme osv.) af vores tjenester (samlet “Partnere”). I forbindelse med denne politik skal personoplysninger betyde og kan omfatte: IP-adresse, for- og efternavn, postadresse og/eller e-mailadresse, telefonnummer, interesse for produkter og tjenester, kundeemneoplysninger samt information om typen forhold, der eksisterer mellem os og besøgende, brugere og/eller partnere, som skal have den betydning, der tilskrives sådanne udtryk i den gældende databeskyttelsesforordning og/eller loven.

2.2 Indsamling og brug

Ved at besøge hjemmesiden giver du samtykke til indsamling og brug af dine personlige data som beskrevet heri. Hvis du ikke er enig i betingelserne heri, skal du ikke besøge webstedet. Hvis det kræves af gældende lovgivning, vil vi søge dit udtrykkelige samtykke til at behandle personoplysninger, der er indsamlet på webstedet eller frivilligt af dig. Bemærk venligst, at ethvert samtykke vil være helt frivilligt. Men hvis du ikke giver det ønskede samtykke til behandlingen af ​​dine personoplysninger, er brugen af ​​hjemmesiden muligvis ikke mulig. Vi kan indsamle, registrere og analysere oplysninger om besøgende på webstedet. Vi registrerer muligvis din IP-adresse og bruger cookies (se: Cookies Politik under). Vi kan tilføje oplysninger indsamlet i form af sidevisningsaktivitet. Desuden kan vi indsamle og behandle alle personlige data, som du frivilligt giver og/eller gør tilgængelige for os i vores hjemmesides formularer, såsom når du abonnerer på eller tilmelder dig vores tjenester og/eller for at modtage oplysninger. Vi indsamler data om besøg på hjemmesiden, herunder antal besøgende og besøg, geo-lokaliseringsdata, varigheden af ​​brugt tid på hjemmesiden, sider, der er klikket på, eller hvor besøgende er kommet. Med henblik på denne politik skal besøgende betyde enhver person, der besøger webstedet og gennemgår noget af dets indhold; Bruger skal betyde enhver besøgende på webstedet, som modtager tjeneste(r) og/eller aktivt leverer data (f.eks. via formularer, registreringsproces eller andre metoder).

2.3 Formål med behandling af personoplysninger

Vi kan behandle personlige data for at drive, forbedre, forstå og personliggøre vores hjemmeside og/eller tjenester. For eksempel bruger vi følgende personlige data til at bruge dine data suppleret med data fra vores operationer for at forbedre nøjagtigheden af ​​vores tjenester; Kommunikere med dig om tjenesterne; Kontakt dig om servicemeddelelser, opdateringer eller tilbud; Yde support og assistance til Tjenesterne; Opfylde eller overholde kontraktlige eller juridiske forpligtelser over for vores partnere; Samarbejde, samarbejde og på anden måde arbejde med vores partnere, leverandører og tjenesteudbydere; Deling af personlige oplysninger med vores partnere, leverandører og tjenesteudbydere, som kan udføre tjenester på vores vegne (f.eks. via API og/eller andre elektroniske og digitale midler); Håndhæve vores vilkår for brug og/eller vores politikker; Derudover kan vi kommunikere med dig via de midler, du har givet os til at gøre det.

Vi behandler ikke personoplysninger, medmindre der er et juridisk grundlag for en sådan behandling.

Følgende liste beskriver de formål, som vi kan behandle personoplysninger om dig til, og det juridiske grundlag for en sådan behandling:

Formål Retsgrundlag
For at blive registreret som kontohaver til Tjenesterne

Vi behandler dine personlige data for at give dig mulighed for at registrere og åbne en konto.

  • Dit samtykke; Behandling er nødvendig for udførelsen af ​​Tjenesterne eller af en kontrakt, som du er part i, eller for at tage skridt på din anmodning forud for indgåelse af en kontrakt.
For at give os mulighed for at give dig såvel som at bruge vores tjenester

Når du eller vores partnere anmoder om at bruge vores tjenester, behandler vi de personlige oplysninger, der kræves for, at vi kan udføre sådanne anmodninger.

  • Behandling er nødvendig for udførelsen af ​​Tjenesterne eller af en kontrakt, som du er part i, eller for at tage skridt på din anmodning forud for indgåelse af en kontrakt.
For at kontakte dig med henblik på operationelle krav

I nogle tilfælde vil vi kontakte dig for at opdatere dig med hensyn til visse operationelle forhold; for eksempel, hvor et bestemt aspekt af vores tjenester ændrer sig. Under disse omstændigheder bliver vi nødt til at bruge personlige data om dig i overensstemmelse hermed.

  • Behandling er nødvendig for udførelsen af ​​Tjenesterne eller af en kontrakt, som du er part i, eller for at tage skridt på din anmodning forud for indgåelse af en kontrakt.
For at besvare dine forespørgsler, anmodninger og/eller klager og for at yde supporttjenester

Behandling af personoplysninger om dig er påkrævet for at besvare forespørgsler vedrørende vores tjenester og generelt for at yde supporttjenester.

  • Behandlingen er nødvendig af hensyn til de legitime interesser, der forfølges af os eller af en tredjepart (herunder vores partnere).
For at give dig skræddersyede tjenester, reklame- og marketingmaterialer

For at forbedre og forbedre din brugeroplevelse og/eller brugen af ​​vores tjenester og for at kunne tilbyde dig yderligere og nye tilbud, produkter og tjenester (uanset om det er vores eller tredjeparter, herunder vores partnere), behandler vi Personligt Data om dig for at tilpasse de materialer, der præsenteres for dig i henhold til dine præferencer, adfærd, karakteristika og interesser; disse materialer kan være vores eller tredjeparter (inklusive vores partnere). Til dette formål bruger vi automatiserede persondataanalyseteknikker, herunder profilering.

  • Behandlingen er nødvendig af hensyn til de legitime interesser, der forfølges af os eller af en tredjepart (herunder vores partnere).
For at forbedre vores tjenester, samt at tilbyde nye

Vi kan bruge personlige data om dig for at forbedre vores tjenester, såvel som med det formål at tilbyde nye; en sådan behandling vil blandt andet omfatte en analyse af tidligere brug af dig af vores tjenester, eventuelle kommentarer og klager modtaget i forbindelse med vores tjenester, samt eventuelle fejl og funktionsfejl.

  • Behandlingen er baseret på dit samtykke og er nødvendig med henblik på de legitime interesser, der forfølges af os eller af en tredjepart (herunder vores partnere).
For at sende dig reklame- og markedsføringsmateriale

I det omfang du accepterer at modtage reklame- og markedsføringsmateriale fra os, sender vi dig via de kommunikationsmidler, du har givet samtykke til, reklame- og marketingmateriale vedrørende vores tjenester, uanset om de eksisterer nu eller i fremtiden, uanset om de ligner vores tjenester og om forskellige og/eller produkter og tjenester fra tredjeparter (inklusive vores partneres tjenester).

Det præciseres hermed, at hvis du trækker dit samtykke tilbage ved at kontakte os, vil det ikke nødvendigvis medføre sletning af dine oplysninger hos tredjeparter (herunder vores partnere).

  • Dit samtykke
For at analysere effektiviteten af ​​enhver marketing- og reklamekampagner 
  • Behandlingen er nødvendig af hensyn til de legitime interesser, der forfølges af os eller af en tredjepart (herunder vores partnere).
For at udføre og vedligeholde forskellige aktiviteter, der understøtter udbuddet og leveringen af ​​vores tjenester

Sådanne aktiviteter omfatter backoffice-funktioner, forretningsudviklingsaktiviteter, teknisk funktionalitet og sikkerhed, strategisk beslutningstagning, tilsynsmekanismer osv.

  • Behandlingen er nødvendig af hensyn til de legitime interesser, der forfølges af os eller af en tredjepart (herunder vores partnere).
For at kunne udføre analyse, herunder statistisk analyse

Vi bruger forskellige analytiske mål (inklusive statistiske) til at træffe beslutninger i forskellige spørgsmål, herunder forbedring af eksisterende produkter og tjenester og introduktion og udvikling af nye.

  • Behandling er nødvendig af hensyn til de legitime interesser, som vi forfølger.
For at beskytte vores og tredjeparter (inklusive vores partnere) interesser, rettigheder og aktiver, herunder indledning eller udøvelse eller forsvar af retskrav

Vi kan behandle personoplysninger om dig for at beskytte vores og tredjeparters interesser, rettigheder og aktiver (herunder vores partnere) i henhold til enhver lov, regulering og aftale, herunder enhver af vores vilkår og betingelser og politikker.

  • Behandlingen er nødvendig af hensyn til de legitime interesser, der forfølges af os eller af en tredjepart (herunder vores partnere).

2.4 Deling af personlige data

Vi kan også dele sådanne oplysninger med serviceleverandører, partnere og/eller entreprenører for at levere en efterspurgt service eller transaktion eller for at analysere den besøgendes og/eller brugerens adfærd på hjemmesiden og/eller partneres hjemmesider.

For besøgende og/eller brugere med konti placeret i den europæiske dataregion, udføres al behandling af personoplysninger i overensstemmelse med privatlivsrettigheder og regler i overensstemmelse med GDPR (som defineret nedenfor) og/eller gældende databeskyttelseslove og -forskrifter (som defineret nedenfor).

Personoplysninger om dig kan blive overført til et tredjeland (dvs. jurisdiktioner uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (“EØS”)) eller til internationale organisationer. Under sådanne omstændigheder vil vi tage passende rimelige bestræbelser på at sikre med det formål at sikre beskyttelsen af ​​personlige data om dig og sørge for, at håndhævede registreredes rettigheder og effektive retsmidler for de registrerede er tilgængelige.

Disse sikkerhedsforanstaltninger og beskyttelse vil være tilgængelige, hvis et af følgende er opfyldt:

  1. (a) Overførslen sker til et tredjeland eller en international organisation, som EU-Kommissionen besluttede, at de giver et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau for de personoplysninger, der overføres til dem i henhold til artikel 45(3) i GDPR (som defineret nedenfor) );
  2. (b) Overførslen er i overensstemmelse med et juridisk bindende og eksigibelt instrument mellem offentlige myndigheder eller organer i henhold til artikel 46(2)(a) i GDPR (som defineret nedenfor);
  3. (c) Eller overførslen er i overensstemmelse med standarddatabeskyttelsesklausuler vedtaget af EU-Kommissionen i henhold til artikel 46(2)(c) i GDPR (som defineret nedenfor).

Du kan anmode os om at få oplysninger om de sikkerhedsforanstaltninger, vi anvender for at beskytte de personlige data om dig, som overføres til et tredjeland eller en international organisation, ved at sende en e-mail til nedenstående e-mailadresse.

3. Partnere

3.1 Generelt

For at kunne levere vores tjenester og samarbejde med vores partnere, kan vi indsamle eller indhente visse typer data fra dem. Partnere kan uploade, overføre, importere, poste eller behandle anonymiserede data om deres brugere, besøgende og/eller kunder (“data“). Under en Partners brug af vores Tjenester kan den give os sine og/eller sine brugeres, besøgendes og/eller kunders oplysninger via API og/eller andre elektroniske og digitale midler. Partner vil ikke bruge, og vil ikke bistå eller bevidst tillade nogen tredjepart at, (i) bruge Tjenesterne til at indsamle eller opbevare personligt identificerbare oplysninger (oplysninger, der kan identificere en person); (ii) videregive personligt identificerbare informationsdata til os, som kunne bruge eller genkende som personligt identificerbare oplysninger om sine kunder. Disse oplysninger bruges af os til at identificere partneren og/eller dennes brugere, besøgende og/eller kunder og levere vores tjenester, support, mailings, salgs- og marketinghandlinger, fakturering (hvis påkrævet eller relevant) og til at opfylde vores kontraktlige forpligtelser med relevant partner. Derudover vil vi kun have adgang til oplysninger relateret til Partnerens brugere, besøgende og/eller kunder, efter at de er blevet pseudonymiseret af Partneren, medmindre andet er påkrævet og godkendt af sådanne brugeres, besøgendes og/eller kunders udtrykkelige samtykke, eller ved lov og/eller lovhjemmel.

Partneren anerkender, at: (i) Tjenesten ikke fungerer som en arkiv- eller fillagringstjeneste, og vi er ikke forpligtet til at gemme eller sikkerhedskopiere de data, som Partner uploader, importerer eller sender til os eller på anden måde genererer under sin brug af Tjenesten; (ii) det er eneansvarlig for sikkerhedskopieringen af ​​dataene; og (iii) det vil miste adgangen til data, der er blevet slettet efter vores eget skøn eller som krævet af loven og/eller enhver juridisk myndighed.

Partner forstår og anerkender, at internettet og kommunikation over det muligvis ikke er sikkert, og at forbindelse til det giver mulighed for uautoriseret adgang til computersystemer, netværk og alle data, der er gemt deri. De oplysninger og data, der transmitteres via internettet (herunder, uden begrænsning, dataene) eller lagret på udstyr, hvorigennem internetoplysninger overføres, forbliver muligvis ikke fortrolige, og vi giver ingen erklæringer eller garantier vedrørende privatliv, sikkerhed, ægthed, ikke-korruption eller ødelæggelse af sådanne oplysninger. Brug af enhver information, der er transmitteret eller opnået over internettet, er på partnerens egen risiko, og vi er ikke ansvarlige for nogen som helst negative konsekvenser eller tab som følge af brugen af ​​internettet.

3.2 Behandling af personoplysninger

Vi er afhængige af Partnerens samtykke til at behandle Personlig og/eller Partners repræsentationer og erklæringer om, at en sådan Partner har indhentet det nødvendige samtykke fra sine brugere, besøgende og/eller kunder. Ved andre lejligheder kan vi behandle personoplysninger, når det er nødvendigt at gøre dette for at opfylde en kontraktlig forpligtelse med dig som partner, eller hvor det er forpligtet til at gøre det ved lov.

Vi kan også behandle personoplysninger, når det er i vores eller vores partneres legitime interesser at gøre det, og når disse interesser ikke tilsidesættes af den enkeltes databeskyttelsesrettigheder (som kan variere afhængigt af en persons jurisdiktion).

Partneren anerkender og accepterer, at de data, der vil blive leveret til os, kan indeholde personligt identificerende oplysninger eller personlige data, som defineret af de gældende love, der regulerer brugen af ​​data vedrørende identificerede eller identificerbare fysiske personer bosat i EU og/eller staten i Californien i USA, herunder lovene i Den Europæiske Union (“EU“) Data Protection Act 1998, EU’s generelle databeskyttelsesforordning (“GDPR"), og California Consumer Protection Act gældende fra 1. januar 2020, da hver af disse love ændres eller erstattes fra tid til anden, og enhver anden udenlandsk eller national lovgivning i det omfang, de er gældende for de personligt identificerbare eller personlige data, du uploader, overfører, poster eller behandler, mens du bruger tjenesten (“Databeskyttelseslove og -forskrifter").

Partner giver os hermed en ikke-eksklusiv ret og licens til at modtage, hente, få adgang til, bruge, reproducere, vise, kopiere, transmittere, behandle og gemme (samlet, "Proces”) dataene for at kunne levere tjenesterne. Vi kan redigere, anonymisere og/eller aggregere dataene med indhold og data fra vores andre partnere eller som indsamlet af os i henhold til denne politik (“Datasammenlægninger”) til formål, herunder, uden begrænsning, produkt- og serviceudvikling og kommercialisering og kvalitetsforbedringsinitiativer. Vi vil redigere eller anonymisere data på en sådan måde, at vi ikke videregiver nogen fortrolige oplysninger (som defineret nedenfor) eller personligt identificerende oplysninger. Alle datasammenlægninger vil være vores eneste og eksklusive ejendom.

Partneren repræsenterer og garanterer, at: (i) den lovligt har indhentet enhver personligt identificerende information eller persondata i henhold til alle gældende og relevante databeskyttelseslove og -forskrifter; (ii) det på passende måde har oplyst til brugere, besøgende og/eller kunder, hvordan personligt identificerbare oplysninger eller personlige data vil blive brugt, behandlet, opbevaret og/eller delt i henhold til alle gældende og relevante databeskyttelseslove og -forskrifter; (iii) det er ansvarligt for at honorere enhver anmodning fra brugere, besøgende og/eller kunder vedrørende indsamling, brug og opbevaring af personligt identificerbare oplysninger eller personlige data som krævet af enhver og alle relevante databeskyttelseslove og -forskrifter; (iv) det ejer eller har erhvervet retten til alle de intellektuelle ejendomsrettigheder, der findes i dataene, og har ret til at give os den licens, der er givet heri til dataene; og (ii) dataene ikke krænker eller krænker nogen tredjeparts patenter, ophavsrettigheder, varemærker eller anden intellektuel ejendomsret, ejendomsret eller privatlivsrettigheder. Partner forbliver eneansvarlig og ansvarlig for dataene, herunder uden begrænsning for vores brug af og tillid til sådanne data, og fritager os udtrykkeligt fra ethvert ansvar, der måtte opstå som følge af sådanne aktiviteter.

3.3 Controller/processor

Vi kan behandle personoplysninger både som databehandler og/eller dataansvarlig, som defineret i GDPR og/eller databeskyttelseslovene og -forordningen:

  • For besøgendes og/eller brugerens data, som den besøgende og/eller brugeren har leveret til os, vil vi være den dataansvarlige i overensstemmelse med GDPR og/eller databeskyttelseslovene og -forskrifterne.
  • For Partners data og/eller Partners og dennes brugeres, besøgendes og/eller kunders data, som Partneren har leveret til os, vil vi være Databehandler i overensstemmelse med GDPR og/eller Databeskyttelseslovene og -bestemmelserne.

Alle data indsamlet af os vil blive opbevaret i sikre hostingfaciliteter. Al hosting udføres i overensstemmelse med de højeste sikkerhedsforskrifter. Vi indgår kontrakter med sådanne hostingudbydere sikrer, at al hosting udføres i overensstemmelse med de højeste sikkerhedsbestemmelser.

Vi har vedtaget rimelige fysiske, tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod utilsigtet, uautoriseret eller ulovlig ødelæggelse, tab, ændring, videregivelse, adgang, brug eller behandling af partnerens data og/eller partnerens data og/eller de persondata, vi er i besiddelse af. Vi vil omgående underrette Partneren i tilfælde af kendt uautoriseret adgang til eller brug af Partnerens data og/eller Partnerens og dennes brugeres, besøgendes og/eller kunders data og/eller Persondata.

3.4 Tredje part Data beskyttelse.

I det omfang, brugen af ​​Tjenesterne (hvor det er relevant) kræver, at Partner behandler sine brugeres, besøgendes og/eller kunders personlige data, som en del af sin brug af enhver tredjeparts platform, med henblik på GDPR og /eller databeskyttelseslovene og -forskrifterne, vil en sådan platform være den dataansvarlige, og partneren vil fungere som databehandler og vil:

  1. (a) overholde og kun handle i henhold til instruktioner fra og på vegne af tredjepartsplatformen vedrørende behandlingen af ​​disse personoplysninger;
  2. (b) ikke behandle disse personoplysninger til andre formål end tjenesterne;
  3. (c) sikre, at der træffes passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at undgå uautoriseret eller ulovlig behandling af disse personoplysninger og mod tab eller ødelæggelse af eller beskadigelse af disse personoplysninger;
  4. (d) sikre pålideligheden af ​​alt personale, der har og vil have adgang til disse personoplysninger;
  5. (e) ikke ved nogen handling eller undladelse placere tredjepartsplatformen og/eller os i strid med databeskyttelseslovene;
  6. (f) informere tredjepartsplatformen og/eller os omgående om enhver formodet eller bekræftet brud på databeskyttelsen eller uautoriseret eller ulovlig behandling, tab eller ødelæggelse af eller beskadigelse af disse persondata;
  7. (g) ikke underentreprise nogen af ​​Partnerens forpligtelser til at behandle personoplysningerne på vegne af tredjepartsplatformen uden platformens forudgående skriftlige samtykke;
  8. (h) ikke behandle eller lade behandle disse personoplysninger uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, medmindre partneren har: (i) tredjepartsplatformens forudgående skriftlige samtykke til at gøre det; og (ii) opfyldte alle tredjepartsplatformens krav for at gøre det muligt for behandlingen at finde sted uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde;
  9. (i) og i det omfang Partneren sender elektronisk markedsføringskommunikation på dennes vegne og/eller på vegne af tredjepartsplatformen, skal du sikre dig, at modtageren har givet sit samtykke til sådan kommunikation, give mulighed for at afmelde sådan kommunikation med hver sådan kommunikation, og efterkomme sådanne anmodninger om afmelding.

4. Sikkerhed

Vi implementerer rimelige administrative, organisatoriske og tekniske sikkerhedsforanstaltninger og sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte personlige data mod uautoriseret adgang, offentliggørelse, ødelæggelse eller ændring, utilsigtet tab, misbrug eller beskadigelse.

Når videregivelse af data til tredjeparter er nødvendig og godkendt, sikrer vi, at disse tredjeparter garanterer samme niveau af databeskyttelse som dem, vi tilbyder dem, og kræver kontraktlige forpligtelser, således at dataene udelukkende behandles i henhold til bestemmelserne i denne politik. og til formålene har Partner tidligere accepteret og med den nødvendige fortrolighed og sikkerhed.

Hvis en besøgende, bruger og/eller partner har grund til at tro, at dens interaktion med os ikke længere er sikker, skal den straks underrette os.

Bemærk venligst: Vi kan ikke garantere, at vores sikkerhedsforanstaltninger forhindrer tredjeparts 'hackere' i at indhente oplysninger ulovligt. Vi træffer alle rimelige foranstaltninger for at forhindre sådanne brud på sikkerheden, men i betragtning af cyberkriminelles opfindsomhed er vi ikke i stand til at garantere, at vores sikkerhed er hundrede procent (100%) brudsikker. Besøgende, brugere og/eller partnere påtager sig risikoen for sådanne brud i det omfang, de kan forekomme på trods af vores rimelige sikkerhedsforanstaltninger.

5. småkager

Se mere på siden Cookiepolitik for mere information om typen af ​​cookies og sporingsteknologier, som vi bruger på hjemmesiden og hvorfor, og hvordan man accepterer eller afviser dem.

6. Links til andre websteder

Vær venligst opmærksom på, at mens de besøger hjemmesiden, kan besøgende og/eller brugere følge links til andre websteder, som er uden for vores kontrol eller indflydelse. Vi er ikke ansvarlige for indholdet eller privatlivspolitikken på disse andre websteder.

Uanset hvor du tilgår sådanne tredjeparters websteder og/eller tjenester (herunder vores partneres tjenester), anbefaler vi, at du omhyggeligt gennemgår deres privatlivspolitikker, før du bruger sådanne websteder og/eller tjenester, og før du videregiver nogen personlige data.

7. Retention og sletning

Vi vil ikke opbevare data (inklusive personlige data) længere end nødvendigt for at opfylde de formål, hvortil de blev indsamlet, eller som krævet af gældende love eller regler. For Besøgendes og/eller Brugernes data vil Besøgende og/eller Brugere med en aktiv konto derfor have ansvaret for at slette data, når det er påkrævet. Når en besøgendes og/eller brugers konto opsiges eller udløber, eller når vores kontraktlige forhold til en partner opsiges, slettes alle relaterede personlige data, der indsamles via webstedet og/eller tjenesterne, som krævet af gældende lovgivning og i overensstemmelse med vores interne behov og legitime interesser.

Hvor det juridiske grundlag for behandlingen af ​​Personoplysningerne om dig er samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage til de formål, som du har givet dit samtykke til, ved at sende en meddelelse til nedenstående e-mailadresse. Hvis du trækker dit samtykke til behandling af personoplysninger om dig tilbage, vil vi muligvis ikke være i stand til at give dig nogle eller alle de tjenester, du har anmodet om, eller i den form, der er beregnet til at blive leveret til dig, og du vil ikke have noget krav mht. af det.

Når behandlingen af ​​personoplysninger om dig er nødvendig af hensyn til de legitime interesser, der forfølges af os eller af en tredjepart (herunder vores partnere), er behandlingen betinget af, at sådanne interesser ikke tilsidesættes af dine interesser eller grundlæggende rettigheder og friheder, som kræver beskyttelse af personlige data om dig. Du kan til enhver tid henvende dig til os ved at sende en meddelelse til nedenstående e-mailadresse for at modtage information om den gennemgang, vi har udført for at nå til den konklusion, at vi kan behandle personoplysningerne om dig på grund af en sådan behandling. nødvendigt af hensyn til de legitime interesser, der forfølges af os eller af en tredjepart.

8. Dine rettigheder med hensyn til de personlige data om dig

Du har ret til følgende rettigheder med hensyn til de personlige data om dig. Udøvelsen af ​​sådanne rettigheder vil ske ved at sende en e-mail med anmodning om at udøve din ret til nedenstående e-mailadresse.

8.1 Ret til adgang

Du har ret til at modtage en bekræftelse fra os på, hvorvidt personoplysninger om dig behandles eller ej, og, hvor det er tilfældet, adgang til personoplysningerne og følgende oplysninger: (1) formålene med behandlingen; (2) de pågældende kategorier af personoplysninger; (3) de modtagere eller kategorier af modtagere, som personoplysningerne er blevet eller vil blive videregivet til, især modtagere i tredjelande uden for EØS eller internationale organisationer; (4) hvor det er muligt, den påtænkte periode, i hvilken personoplysningerne vil blive opbevaret, eller, hvis det ikke er muligt, de kriterier, der er brugt til at bestemme denne periode; (5) eksistensen af ​​retten til at anmode om eller begrænsning af behandlingen af ​​personoplysninger om dig eller til at gøre indsigelse mod en sådan behandling; (6) retten til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed; (7) hvor de personlige data ikke indsamles fra dig, enhver rimelig tilgængelig information om dens kilde (underlagt vores kontraktlige forpligtelse over for en sådan kilde); (8) eksistensen af ​​profilering; og (9) hvis personoplysninger overføres til et tredjeland uden for EØS eller til en international organisation, de passende sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med overførslen.

Vi leverer en kopi af de personoplysninger, der er under behandling, og vi kan opkræve et rimeligt gebyr for yderligere kopier, som du anmoder om. Hvis du fremsætter anmodningen elektronisk, og medmindre andet anmodes af dig, skal oplysningerne gives i en almindeligt anvendt elektronisk form.

Retten til at få en kopi af personoplysningerne skal ikke påvirke andres rettigheder og friheder negativt, og hvis anmodningen vil skade andres rettigheder og friheder eller vores kontraktlige forpligtelse over for sådanne tredjeparter, vil vi muligvis ikke opfylde din anmodning eller gøre det på en begrænset måde.

8.2 Ret til rettelse

Du har ret til at få berigtigelse af unøjagtige personoplysninger om dig fra os. Under hensyntagen til formålene med behandlingen har du ret til at få udfyldt ufuldstændige personoplysninger om dig, herunder ved at afgive en supplerende erklæring.

8.3 Ret til sletning

Du har ret til at få slettet personoplysninger om dig fra os, hvor en af ​​følgende grunde gør sig gældende: (a) personoplysningerne er ikke længere nødvendige i forhold til det formål, hvortil de blev indsamlet eller på anden måde behandlet; (b) du trækker dit samtykke, som behandlingen er baseret på, tilbage, og der er ingen anden juridisk begrundelse for behandlingen; (c) du til enhver tid gør indsigelse mod behandling af personoplysningerne, som er baseret på de legitime interesser, der forfølges af os eller af en tredjepart (herunder vores partnere), og der er ingen tilsidesættelse legitime grunde til behandlingen; (d) du gør indsigelse mod behandlingen af ​​personoplysningerne til direkte markedsføringsformål; (e) Personoplysningerne er blevet ulovligt behandlet; (f) Personoplysningerne skal slettes for at overholde en juridisk forpligtelse i henhold til den lov, som vi er underlagt.

Denne ret gælder ikke i det omfang, behandlingen er nødvendig: (a) for overholdelse af en juridisk forpligtelse, der kræver behandling i henhold til den lov, som vi er underlagt; eller (b) til etablering, udøvelse eller forsvar af retskrav.

8.4 Ret til begrænsning af behandling

Du har ret til at opnå ved vores begrænsning af behandlingen af ​​personoplysninger om dig, hvor et af følgende gælder: (a) nøjagtigheden af ​​personoplysningerne bestrides af dig i en periode, der sætter os i stand til at verificere nøjagtigheden af ​​personoplysningerne ; (b) behandlingen er ulovlig, og du modsætter dig sletningen af ​​personoplysningerne og anmoder om begrænsning af brugen af ​​dem i stedet; (c) vi har ikke længere brug for personoplysningerne til formålet med behandlingen, men de er påkrævet af dig for at etablere, udøve eller forsvare juridiske krav; (d) hvor behandlingen af ​​personoplysningerne er nødvendig med henblik på de legitime interesser, som virksomheden eller en tredjepart forfølger, medmindre vi påviser tvingende legitime grunde for behandlingen, der tilsidesætter dine interesser, rettigheder og friheder eller for etableringen , udøvelse eller forsvar af juridiske krav; (e) hvor personoplysningerne behandles til direkte markedsføringsformål, herunder profilering i det omfang, de er relateret til sådan direkte markedsføring.

8.5 Ret til dataportabilitet

Du har ret til at modtage de personoplysninger om dig, som du har givet os, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre sådanne personoplysninger til en anden dataansvarlig, hvor: (a) behandlingen er baseret på dit samtykke eller på en kontrakt, som du er part i; og (b) behandlingen udføres med automatiserede midler.

Når du udøver din ret til dataportabilitet, har du ret til at få overført personoplysningerne om dig direkte fra os til en anden enhed, hvor det er teknisk muligt. Udøvelsen af ​​din ret til dataportabilitet berører ikke dine og vores rettigheder i henhold til din ret til sletning. Derudover skal retten til dataportabilitet ikke påvirke andres rettigheder og friheder negativt.

8.6 Ret til at gøre indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​personoplysninger om dig, som er baseret på de legitime interesser, der forfølges af os eller af en tredjepart (herunder vores partnere), herunder profilering baseret på grunde, der vedrører din særlige situation. om sådanne legitime interesser; i et sådant tilfælde vil vi ikke længere behandle personoplysningerne om dig, medmindre vi påviser tvingende legitime grunde for behandlingen, som tilsidesætter dine interesser, rettigheder og friheder eller for etablering, udøvelse eller forsvar af retskrav.

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​personoplysninger om dig til direkte markedsføringsformål, hvilket omfatter profilering i det omfang, det er relateret til sådan direkte markedsføring.

8.7 Ret til at trække samtykke tilbage

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, der er givet til os med det formål at behandle personoplysninger om dig, uden at det påvirker lovligheden af ​​behandlingen baseret på dit samtykke før tilbagetrækningen. Bemærk venligst, at i et tilfælde, hvor du vil trække dit samtykke tilbage, kan vi muligvis ikke give dig nogle af vores tjenester.

9. Annonce- og markedsføringsmateriale

Du accepterer hermed, at vi kan bruge dine data (herunder de personlige data) og kontaktoplysninger med det formål at give dig reklame- og marketingmateriale relateret til vores nuværende og/eller fremtidige aktiviteter, produkter og/eller tjenesterne. Du kan trække dit samtykke tilbage ved at sende en skriftlig meddelelse til den e-mailadresse, der fremgår af nedenfor.

10. Accept af denne politik

Vi antager, at alle besøgende og/eller brugere og/eller partnere omhyggeligt har læst denne politik og accepterer dens indhold. Hvis nogen ikke er enig i denne politik, bør den undlade at bruge webstedet og/eller tjenesterne. Vi forbeholder os retten til at ændre denne politik som en nødvendighed. Vi opfordrer besøgende og/eller brugere og/eller partnere til ofte at tjekke denne side for ændringer. Du anerkender og accepterer, at det er dit ansvar at gennemgå denne politik med jævne mellemrum og blive opmærksom på ændringer. Fortsat brug af hjemmesiden og/eller tjenesterne efter eventuelle ændringer af disse betingelser indebærer accept af den reviderede politik. Medmindre andet er angivet, træder alle ændringer i kraft ved offentliggørelse af en sådan opdateret politik.

11. Vores juridiske forpligtelse til at videregive personlige data

Vi afslører kun en besøgendes og/eller brugers og/eller partners personoplysninger uden forudgående tilladelse, når vi har grund til at tro, at videregivelsen af ​​disse oplysninger er påkrævet for at fastslå identiteten af, kontakte eller indlede retssager mod en person eller personer, der er mistænkt for at krænke rettigheder eller ejendom tilhørende os eller andre, der kunne blive skadet af den besøgendes og/eller brugerens og/eller partnerens aktiviteter eller af personer, der (bevidst eller på anden måde) kunne krænke disse rettigheder og ejendom. Vi har tilladelse til at videregive personoplysninger, når vi har god grund til at tro, at dette er lovpligtigt.

12. Databeskyttelsesansvarlig

Vi har en "Data Protection Officer", som er ansvarlig for spørgsmål vedrørende privatliv og databeskyttelse. Denne databeskyttelsesrådgiver kan kontaktes på følgende adresse: [e-mail beskyttet]

V.1

X