Vilkår og betingelser

Tak fordi du besøger vores internet side ("Hjemmesiden"), hvor du fandt linket til disse Vilkår og betingelser ("Hjemmesiden") og vores Privacy Policy ("privatlivspolitikken"). Hjemmesiden er vores ejendom (samlet betegnet som "vi", "vores" eller "os"), og du kan når som helst kontakte os via e-mail på: [e-mail beskyttet].

Du accepterer at være bundet af vilkårene heri ("Brugsbetingelser") i deres helhed, når du går ind på webstedet eller bestiller et produkt og / eller en tjeneste via webstedet ("leverandørtjenester" og sammen med abonnementstjenesterne, som defineret nedenfor, "tjenesterne"), fortrolighedspolitik ("fortrolighedspolitik") samt andre driftsregler, politikker, prisplaner og andre supplerende vilkår og betingelser eller dokumenter, der kan offentliggøres fra tid til anden (samlet, aftalen").

Gennemgå de komplette vilkår i aftalen nøje. Hvis du ikke accepterer aftalen i sin helhed, er du ikke autoriseret til at bruge tjenesterne og / eller hjemmesiden på nogen måde eller form. VI NÆTTER SPECIFIKT ADGANG TIL WEBSIDEN OG / ELLER VORES TJENESTER AF ENHVER INDIVIDUELLE, DER ER DÆKTET AF BØRNERNES ONLINE PRIVACY BESKYTTELSESLOV AF 1998, ÆNDRET ("COPPA"), OG FORBEHOLDER RETTEN TIL TAGEN ADGANG TIL TJENESTERNE OG / ELLER WE TIL ALLE INDIVIDUELLE, I DEN ENESTE OG EKSKLUSIVE VEJLEDNING.

OMFANG OG ÆNDRING AF AFTALEN

Du accepterer herved vilkårene og betingelserne beskrevet i aftalen med hensyn til din brug af vores websted. Aftalen udgør den samlede og eneste aftale mellem dig og os med hensyn til din brug af webstedet og erstatter alle tidligere eller samtidige aftaler, erklæringer, garantier og / eller forståelser med hensyn til webstedet.

Bemærk, at disse vilkår kan ændre sig fra tid til anden. Hvis vi ændrer disse vilkår, vil vi rådgive dig om de valg, du måtte have som følge af sådanne ændringer. Vi vil også sende en meddelelse om, at disse vilkår er ændret. Din fortsatte brug af webstedet og / eller vores tjenester indebærer, at du er fuldt ud indforstået med at overholde alle de vilkår og betingelser, der er indeholdt i aftalen med virkning på det tidspunkt. Det er dit ansvar at ofte kontrollere denne side for opdateringer og / eller ændringer.

KRAV

Hjemmesiden og vores tjenester er kun tilgængelige for enkeltpersoner, der kan indgå juridisk bindende kontrakter i henhold til gældende lovgivning. Hjemmesiden og tjenesterne er ikke beregnet til brug af personer under 18 år (18). Hvis du er under atten (XNUMX), har du ikke tilladelse til at bruge og / eller få adgang til hjemmesiden og / eller tjenesterne.

BESKRIVELSE AF TJENESTERNE

Abonnementstjenester

Med forbehold for vilkårene og betingelserne i Aftalen kan du ved at registrere dig på webstedet og modtage godkendelse fra os få eller forsøge at få abonnementstjenesterne mod et gebyr eller uden gebyr. Abonnementstjenesterne vil give dig e-mail-indhold, tekst og andet materiale ("Abonnementsindhold"), der er relevant for online markedsføring leveret af os og tredjepartspartnere ("Tredjepartsudbydere"). Dette er IKKE investeringsrådgivning. Hvis du vil afbryde modtagelsen af ​​abonnementsindholdet, skal du blot e-maile os. Ved at bruge abonnementsindholdet og / eller nogen abonnementstjenester forstår du og accepterer hermed, at vi ikke er ansvarlige eller ansvarlige på nogen måde for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller hensigtsmæssigheden af ​​abonnementsindholdet, abonnementstjenesterne eller din manglende evne til at bruge abonnementet Tjenester og / eller abonnementsindhold. Du forstår, accepterer og bekræfter hermed, at vi ikke hæfter over for dig, nogen slutbrugere eller nogen tredjepart for ethvert krav i forbindelse med nogen af ​​abonnementstjenesterne.

Leverandør og tredjeparts tjenester

Ved at udfylde de gældende bestillingsformularer kan du få eller forsøge at få bestemte produkter og / eller tjenester fra webstedet. Produkterne og / eller tjenesterne på webstedet kan indeholde beskrivelser, der leveres direkte af tredjepartsproducentens producenter eller distributører af sådanne varer. Vi garanterer ikke for, at beskrivelserne af sådanne varer er nøjagtige eller komplette. Du forstår og accepterer hermed, at vi ikke er ansvarlige eller ansvarlige på nogen måde for din manglende evne til at få produkter og / eller tjenester fra webstedet eller for enhver tvist med produktets sælger, distributør og slutbrugerforbrugere. Du forstår og accepterer, at vi ikke hæfter over for dig eller nogen tredjepart for ethvert krav i forbindelse med nogen af ​​de produkter og / eller tjenester, der tilbydes på webstedet.

Generelt

De oplysninger, du skal levere i forbindelse med tilmelding til tjenesterne, kan omfatte uden begrænsning noget af eller alt det følgende: (a) dit fulde navn; (b) firmanavn (c) e-mail-adresse (d) postadresse (og faktureringsadresse, hvis den er forskellig) (e) telefonnummer til hjemmet f) arbejdstelefonnummer g) faxnummer (h) kreditkortoplysninger og / eller (i) andre oplysninger, der anmodes om på den relevante registreringsformular ("Service Registration Data"). Du accepterer at give ægte, nøjagtige, aktuelle og komplette data om serviceregistrering. Vi har ret til at afvise alle tjenesteregistreringsdata, hvor det efter vores eget og eksklusive skøn bestemmes, at: (i) du overtræder nogen del af aftalen; og / eller (ii) de serviceregistreringsdata, som du har angivet, er ufuldstændige, falske, duplikater eller på anden måde uacceptable. Vi kan til enhver tid ændre registreringsdatakriterierne efter eget skøn.

Medmindre andet udtrykkeligt er angivet, er fremtidige tilbud, der stilles til rådighed for dig på webstedet, der forbedrer de aktuelle funktioner på webstedet, underlagt aftalen. Du forstår og accepterer, at vi ikke på nogen måde er ansvarlige eller ansvarlige for din manglende evne til at bruge og / eller kvalificere dig til tjenesterne. Du forstår og accepterer, at vi ikke hæfter over for dig eller nogen tredjepart for nogen ændring, suspension eller afbrydelse af tjenester eller andet produkt, service eller promovering, der tilbydes af os og / eller nogen af ​​vores tredjepartsudbydere. Du forstår og accepterer, at afslag på at bruge webstedet er din eneste ret og afhjælpning med hensyn til enhver tvist, du måtte have med os.

LICENSSTIL

Som bruger af webstedet får du en ikke-eksklusiv, ikke-overførbar, tilbagekaldelig og begrænset licens til at få adgang til og bruge webstedet, indholdet og tilknyttet materiale i overensstemmelse med aftalen. Vi kan opsige denne licens til enhver tid af enhver grund. Du må bruge webstedet og indholdet på en computer til din egen personlige, ikke-kommercielle brug. Ingen dele af hjemmesiden, indholdet og / eller tjenesterne må reproduceres i nogen form eller inkorporeres i noget informationshentningssystem, elektronisk eller mekanisk. Du må ikke bruge, kopiere, efterligne, klone, leje, lease, sælge, ændre, dekompilere, adskille, reverse engineer eller overføre websitet, indhold og / eller tjenester eller nogen del deraf. Vi forbeholder os alle rettigheder, der ikke udtrykkeligt er tildelt i aftalen. Du må ikke bruge nogen enhed, software eller rutine til at forstyrre eller forsøge at forstyrre den korrekte funktion af hjemmesiden. Du må ikke foretage dig noget, der pålægger vores infrastruktur en urimelig eller uforholdsmæssig stor belastning. Din ret til at bruge webstedet, indholdet og / eller tjenesterne kan ikke overføres.

EJENDOMSRETTIGHEDER

Indholdet, organisering, grafik, design, kompilering, magnetisk oversættelse, digital konvertering, software, tjenester og andre forhold relateret til hjemmesiden, indholdet og tjenesterne er beskyttet under gældende ophavsret, varemærker og andre ejendomsretlige (inklusive, men ikke begrænset til, intellektuelle ejendomsrettigheder. Kopiering, omfordeling, offentliggørelse eller salg af enhver del af hjemmesiden, indholdet og / eller tjenesterne er strengt forbudt. Systematisk hentning af materiale fra hjemmesiden, indholdet og / eller tjenesterne ved automatiserede midler eller enhver anden form for skrabning eller dataudvinding for at oprette eller kompilere, direkte eller indirekte, en samling, kompilering, database eller bibliotek uden skriftlig tilladelse fra vi er forbudt. Du erhverver ikke ejendomsret til noget indhold, dokument, software, tjenester eller andet materiale, der vises på eller gennem hjemmesiden, indholdet og / eller tjenesterne. Udstationering af information eller materiale på webstedet eller af og gennem tjenesterne af os udgør ikke et afkald på nogen ret til eller til sådanne oplysninger og / eller materialer. Vores navn og logo og al tilknyttet grafik, ikoner og servicenavne er vores varemærker. Alle andre varemærker, der vises på webstedet eller ved og gennem tjenesterne, tilhører deres respektive ejere. Brug af ethvert varemærke uden den relevante ejers udtrykkelige skriftlige samtykke er strengt forbudt.

FORTROLIGE OPLYSNINGER

Fortrolige oplysninger betyder alle fortrolige og fortrolige oplysninger fra en part, mundtlige eller skriftlige, der er udpeget eller identificeret som fortrolige, eller som med rimelighed skal forstås som fortrolige i betragtning af informationens art og omgivende omstændigheder, men skal ikke omfatte oplysninger, der er (1) generelt kendt af offentligheden uden overtrædelse heraf; (2) var kendt før offentliggørelse nedenfor uden begrænsning af afsløring; (3) uafhængigt udviklet uden brud herunder; eller (4) med rette modtages fra en tredjepart uden nogen begrænsning for videregivelse. Parterne skal kun bruge fortrolige oplysninger med henblik på at opfylde forpligtelserne i henhold hertil. Vi sælger ikke førstepartsdata uden samtykke.

Forpligtelsen til at beskytte fortrolige oplysninger udløber et (1) år fra datoen for aftalens ophør.

HYPERLENKING TIL WEBSITE, SAMMEMÆRKNING, “FRAMING” OG / ELLER REFERENCERING AF FORBUDT WEBSITE

Medmindre det udtrykkeligt er godkendt af os, kan ingen hyperlinke webstedet eller dele deraf (inklusive, men ikke begrænset til, logotyper, varemærker, branding eller ophavsretligt beskyttet materiale) til deres websted eller websted af en eller anden grund. Desuden er "indramning" af webstedet og / eller henvisning til webstedet Uniform Resource Locator ("URL") i ethvert kommercielt eller ikke-kommercielt medium uden vores forudgående, udtrykkelige, skriftlige tilladelse strengt forbudt. Du accepterer specifikt at samarbejde med hjemmesiden for at fjerne eller ophøre, alt efter hvad, sådant indhold eller aktivitet. Du anerkender hermed, at du er ansvarlig for enhver skade, der er forbundet hermed.

REDIGERING, SLETNING OG MODIFIKATION

Vi forbeholder os ret til efter eget skøn uden forudgående varsel at redigere og / eller slette dokumenter, oplysninger eller andet indhold, der vises på webstedet.

DISCLAIMER

WEBSIDEN, TJENESTEYDELSERNE, INDHOLDET, ALLE TREDJEPARTSPRODUKTER, DER DU KAN MODTAGE FRA EN AF VORES TREDJEPARTSLEVERANDØRER, / ELLER ANDRE PRODUKTER OG / ELLER TJENESTER, SOM DU KAN ANMODE OM GENNEM WEBSTEDEN LEVERES TIL DIG PÅ EN "SOM DET ER ”OG“ SOM TILGÆNGELIG ”GRUNDLAG OG ALLE GARANTIER, UDTRYKKELIGE OG UNDERFORSTÅET, FRASKRIVES I DEN FULDSTE UDSTYRELSE, DER ER GODT I GÆLDENDE LOVGIVNING (INKLUDERENDE, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL FRASKRIVELSE AF ENHVER GARANTI OG URETTELSESRET ELLER EGNETHED TIL ET SÆRLIGT FORMÅL). SÆRLIGT, MEN IKKE SOM BEGRÆNSNING DERAF, GIVER VI INGEN GARANTI FOR AT (A) WEBSTEDEN, TJENESTERNE, INDHOLDET, ALLE TREDJEPARTSPRODUKTER, DER DU KAN FÅ FRA EN AF VORES TREDJEPARTSUDBYDERE, og / eller andre produkter og / ELLER TJENESTER, DER DU KAN ANMODE OM GENNEM WEBSTEDEN, MØDER DINE KRAV; (B) WEBSIDEN, TJENESTERNE, INDHOLDET, ALLE TREDJEPARTSPRODUKTER, DER DU MÅTT FÅ FRA EN AF VORES TREDJEPARTSLEVERANDØRER, OG / ELLER ALLE ANDRE PRODUKTER OG / ELLER TJENESTER, SOM DU KAN ANMODE OM GENNEM WEBSIDEN, VIL VÆRE UTROLIG, SIKKER ELLER FEJLFRI; (C) DU KVALIFICERER TIL TJENESTERNE; ELLER (D) RESULTATERNE, DER KAN FÅS FRA BRUGEN AF WEBSTEDET, TJENESTER, INDHOLD, ALLE TREDJEPARTSPRODUKTER, SOM DU KAN FÅ FRA EN AF VORES TREDJEPARTSLEVERANDØRER, og / ELLER ANDRE PRODUKTER OG / ELLER TJENESTER, DER DU KAN MÅ ANSØG OM GENNEM WEB-STEDET VÆR NØJAGT ELLER PÅLIDELIG. WEBSIDEN, TJENESTERNE, INDHOLDET, ALLE TREDJEPARTSPRODUKTER, DER DU MÅTT FÅ FRA EN AF VORES TREDJEPARTSLEVERANDØRER, OG / ELLER ANDRE PRODUKTER OG / ELLER TJENESTER, DER DU KAN ANMODE OM GENNEM WEBSTEDEN KAN INDEHOLDE BUGS, FEJL ELLER PROBLEM BEGRÆNSNINGER. Vi VIL IKKE ANSVARLIG FOR TILGÆNGELIGHEDEN FOR DEN UNDERLIGGENDE INTERNETTILSLUTNING, DER ER FORBINDET MED WEBSIDEN. INGEN RÅD ELLER INFORMATION, MUNDTLIGT ELLER SKRIFTLIGE, FÅR FRA DIG FRA VI, NOGEN AF DENNE TREDJEPARTSLEVERANDØRER ELLER ANDETS GJENNOM ELLER FRA WEBSTEDET, SKAL OPRETTE EN GARANTI, DER IKKE UDTRYKLIGT ER ANGIVET I AFTALEN.

DISCLAIMER FOR HARM CAUSED BY DOWNLOADS

Besøgende downloader information fra hjemmesiden på egen risiko. Vi giver ingen garanti for, at sådanne downloads er fri for korrupte computerkoder, inklusive, men ikke begrænset til, vira og orme.

ANSVARSBEGRÆNSNING

DU FORSTÅR ​​UDTRYKKELIGT OG ACCEPTERER, AT VI IKKE SKAL ANSVARES FOR DIG ELLER EN ANDEN PART FOR ALLE DIREKTE, INDIREKTE, TILFÆLDIGE, SPECIALE, FOLGENDE OG / ELLER EKSEMPLERENDE SKADER INKLUDERENDE, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, SKADER FOR TAB AF FORDELE, GOODWILL DATA ELLER ANDRE IMMATERIELLE TAB (SELV HVIS VI ER BERETTET OM MULIGHEDEN FOR SÅDANE SKADER), I DEN FULDSTE UDSTEDELSE, DER LOVLIGT ER TILLADT FOR: (A) ANVENDELSEN ELLER UMÅLIGHEDEN TIL AT BRUGE WEBSITE, TJENESTER, INDHOLD, ALT TREDJE DEL AT DU KAN MODTAGE FRA EN AF VORES LEVERANDØRER AF TREDJEPART, OG / ELLER ANDRE PRODUKTER OG / ELLER TJENESTER, SOM DU KAN ANMODE OM GENNEM WEBSTEDET; (B) OMKOSTNINGEN AF INDKØB AF UDSKIFTTEDE VARER OG TJENESTEYDELSER, DER ER FOLGT AF ALLE VARER, DATA, INFORMATION OG / ELLER TJENESTER, KØBT ELLER FÅTT FRA, ELLER TRANSAKTIONER INDFØRT I HJEMMESIDEN; (C) MÅLET AT KVALIFICERE TIL TJENESTEYDELSER ELLER TREDJEPARTSPRODUKTER FRA NOGEN AF VORES TREDJEPARTSLEVERANDØRER ELLER NOGEN FØLGENIGE FORSLAG TIL TREDJEPARTSPRODUKTER FRA SAMME; (D) DEN Uautoriserede adgang til eller ændring af dine tilmeldingsdata; OG (E) ALT andet, der vedrører inhabiliteten til at bruge websiden, TJENESTER, INDHOLD, ALLE TREDJEPARTSPRODUKTER, DER DU MÅ FÅR FRA EN AF VORES TREDJEPARTSLEVERANDØRER, og / eller ALLE ANDRE PRODUKTER OG / ELLER TJENESTER, DER DU MÅ ANVENDE FOR GENNEM WEBSTEDET. DENNE BEGRÆNSNING GÆLDER FOR ALLE ÅRSAGSAKER, I AGGREGATET INKLUDERENDE, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, KONTRAKTBRUD, GARANTIBRYG, UTROLIGHED, STRIKT ANSVAR, MISPRÆSENTATIONER OG ALLE ANDRE TORTER. DU LØSER Herved OS OG ALLE VORES TREDJEPARTSLEVERANDØRER FRA ALLE OG ALLE FORPLIGTELSER, FORPLIGTELSER OG KRAV UDEN BEGRÆNSNINGEN, DER ER ANGIVET HER. HVIS GÆLDENDE LOV IKKE TILLADER SÅDAN BEGRÆNSNING, VÆR VORES MAKSIMALE ANSVAR VEDRØRENDE ALLE OMSTÆNDIGHEDER I FEM HUNDREDE DOLLAR ($ 500.00). NEGATIONEN AF SKADER, DER ER OVERSKRIFTET OVER, ER ET GRUNDLÆGGENDE ELEMENT AF GRUNDLÆGGEN AF MÅLET MELLEM DIG OG OS MÅLIGHEDEN TIL AT BRUGE WEBSITE, TJENESTER, INDHOLD, ALLE TREDJEPARTSPRODUKTER, DER DU MÅTT FÅ FRA EN AF VORES TREDJEPARTSLEVERANDØRER, og / eller ALLE ANDRE PRODUKTER OG / ELLER TJENESTER, DER DU KAN ANMODE OM AT GODE WEBSIDEN, DU UDEN SÅDE BEGRÆNSNINGER.

ERSTATNING

Du accepterer at skadesløse og holde os, vores forældre, datterselskaber og tilknyttede virksomheder og hvert af deres respektive medlemmer, officerer, direktører, medarbejdere, agenter, co-brandere og / eller andre partnere, uskadelige fra og imod ethvert krav, udgifter ( herunder rimelige advokatsalær), skader, dragter, omkostninger, krav og / eller overvejelser overhovedet, fremsat af tredjepart på grund af eller som følge af: (a) din brug af hjemmesiden, tjenesterne eller indholdet; (b) din overtrædelse af aftalen; og / eller (c) din krænkelse af enhver anden persons og / eller enheds rettigheder. Bestemmelserne i dette afsnit er til gavn for hver af vores forældre, datterselskaber og / eller tilknyttede virksomheder og hver af deres respektive officerer, direktører, medlemmer, ansatte, agenter, aktionærer, licensgivere, leverandører og / eller advokater. Hver af disse personer og enheder skal have ret til at hævde og håndhæve disse bestemmelser direkte mod dig på egne vegne.

TREDJEPARTS-WEBSTEDER

Hjemmesiden kan indeholde links til og / eller henvise dig til andre internetwebsteder og / eller ressourcer inklusive, men ikke begrænset til dem, der ejes og drives af tredjepartsudbydere. Da vi ikke har kontrol over sådanne tredjepartswebsteder og / eller ressourcer, anerkender du og accepterer hermed, at vi ikke er ansvarlige for tilgængeligheden af ​​sådanne tredjepartswebsteder og / eller ressourcer. Desuden støtter vi ikke og er ikke ansvarlige for nogen vilkår og betingelser, fortrolighedspolitikker, indhold, reklame, tjenester, produkter og / eller andet materiale på eller tilgængelig fra sådanne tredjepartswebsteder eller ressourcer eller for eventuelle skader og / eller tab deraf.

OPLYSNINGER OM PRIVATPOLITIK / BESØGENDE

Brug af hjemmesiden og alle kommentarer, feedback, information, registreringsdata og / eller materiale, som du sender gennem eller i forbindelse med hjemmesiden, er underlagt vores fortrolighedspolitik. Vi forbeholder os ret til at bruge alle oplysninger vedrørende din brug af webstedet og alle andre personligt identificerbare oplysninger, som du leverer, i overensstemmelse med vilkårene i vores fortrolighedspolitik og gældende databeskyttelseslove.

JURIDISK ADVARSEL

Ethvert forsøg fra enhver enkeltperson, uanset om det er vores kunde, at beskadige, ødelægge, manipulere, vandalisere og / eller på anden måde blande sig i driften af ​​hjemmesiden er en overtrædelse af strafferet og civilret, og vi vil flittigt forfølge ethvert og alt retsmiddel i denne henseende mod enhver krænkende person eller enhed i videst muligt omfang lovligt og i egenkapital.

VALG AF LOV OG PLACERING

Denne aftale styres af og fortolkes i alle henseender i overensstemmelse med lovgivningen i Storbritannien. Parterne vil i god tro forsøge at forhandle en løsning på ethvert krav eller tvist mellem dem, der opstår som følge af eller i forbindelse med denne Aftale. Hvis parterne ikke er enige om aftalevilkårene, vil parterne udelukkende underkaste tvisten for fortrolig voldgiftssag af en eneste voldgiftsmand i henhold til ICC-reglerne i London, hvis afgørelse skal være endelig og bindende. Ingen af ​​parterne har ret til at indgive et krav til sin lokale domstol eller ethvert andet forum.

Tillæg til databeskyttelse

Dette databeskyttelsesaddendum ("tillæg") er en del af vores vilkår og betingelser ("hovedaftale").

Udtrykkene brugt i dette tillæg skal have den betydning, der er angivet i dette tillæg. Betegnelser med store bogstaver, der ikke er defineret heri, skal have den betydning, de er givet i aftalen. Bortset fra som ændret nedenfor forbliver vilkårene i aftalen i fuld kraft og virkning. I betragtning af de gensidige forpligtelser, der er beskrevet heri, er parterne hermed enige om, at nedenstående vilkår og betingelser skal tilføjes som et tillæg til aftalen. Medmindre andet fremgår af sammenhængen, henvises der i dette tillæg til aftalen til aftalen som ændret ved og inklusive dette tillæg.

  1. Definitioner

1.1 I dette tillæg skal følgende udtryk have de betydninger, der er angivet nedenfor, og tilhørende udtryk skal fortolkes i overensstemmelse hermed:

1.1.1 "Gældende love" betyder (a) Den Europæiske Unions eller medlemsstaters love med hensyn til personlige oplysninger, for hvilke den registrerede er underlagt EUs databeskyttelseslovgivning; og (b) enhver anden gældende lov med hensyn til personlige data, der er underlagt andre databeskyttelseslove;

1.1.2 "Controller" betyder den enhed, der bestemmer formål og midler til behandling af personoplysninger.

1.1.3 "Databeskyttelseslove" betyder EU-databeskyttelseslove og i det omfang, det er relevant, databeskyttelseslovgivningen i ethvert andet land;

1.1.4 "EU-databeskyttelseslove" betyder EU-direktiv 95/46 / EF, som gennemført i national lovgivning i hver medlemsstat og som ændret, erstattet eller erstattet fra tid til anden, herunder af GDPR og love, der implementerer eller supplerer GDPR ;

1.1.5 "GDPR" betyder EUs generelle databeskyttelsesforordning 2016/679

1.2 Vilkårene, "Registreret", "Medlemsstat", "Personoplysninger", "Personbrud" og "Behandling" skal have den samme betydning som i GDPR, og deres tilhørende udtryk skal fortolkes i overensstemmelse hermed.

2. XNUMX. Indsamling og behandling af personoplysninger

2.1 vi skal:

2.1.1 overholde alle gældende databeskyttelseslove i behandlingen af ​​personoplysninger;

2.1.2 repræsenterer og garanterer, at det:

2.1.2.1 har alle nødvendige tilladelser og samtykke fra de relevante registrerede på vegne af os i overensstemmelse med gældende love til lovligt at tillade, at vi indsamler, behandler og deler personlige data via tjenesterne til de formål, der er omfattet af aftalen inklusive dette tillæg.

2.1.2.2 skal til enhver tid stille en mekanisme til rådighed til opnåelse af sådant samtykke fra registrerede og en mekanisme for registrerede til at trække sådant samtykke tilbage, alt i overensstemmelse med gældende love.

2.1.2.3 skal føre et register og give besked om alt samtykke og tilbagetrækning af samtykke fra registrerede i overensstemmelse med gældende love.

2.1.2.4 skal, poste, vedligeholde og overholde en offentligt tilgængelig privatlivspolitik.

2.1.2.5 anerkender ikke at levere tjenesterne til børn under 18 år (XNUMX).

3. Sikkerhed

3.1 Under hensyntagen til den nyeste teknik, omkostningerne ved implementering og behandlingens art, omfang, kontekst og formål samt risikoen for varierende sandsynlighed og sværhedsgrad for fysiske personers rettigheder og friheder implementerer vi passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre et sikkerhedsniveau, der passer til denne risiko, herunder, hvor det er relevant, de foranstaltninger, der er omhandlet i artikel 32, stk. 1, i GDPR.

3.2 Ved vurderingen af ​​det passende sikkerhedsniveau skal vi især tage højde for de risici, der er forbundet med behandling, især fra et brud på persondata.

 4. Underforarbejdning

4.1 Hver webstedsbruger giver os tilladelse til at udpege (og tillade hver underprocessor, der er udpeget i henhold til dette afsnit, at udpege) underprocessorer i overensstemmelse med dette afsnit og eventuelle begrænsninger i aftalen.

4.2 Med hensyn til hver underprocessor, der er udpeget af os, skal vi sikre, at arrangementet mellem os og underprocessoren er underlagt en skriftlig kontrakt, der inkluderer vilkår, der tilbyder mindst samme niveau for beskyttelse af personoplysninger som dem, der er beskrevet i dette tillæg og opfylde kravene i artikel 28, stk. 3, i GDPR

 5. Den registreredes rettigheder Under hensyntagen til behandlingens art hjælper vi, hvor det er muligt, at besvare anmodninger om at udøve den registreredes rettigheder i henhold til databeskyttelsesloven.

 6. Brud på personoplysninger

6.1 Vi informerer straks den registrerede uden unødig forsinkelse, når vi bliver opmærksomme på et brud på personoplysninger, der påvirker den registreredes personoplysninger, for at informere de registrerede om bruddet på persondata i henhold til databeskyttelsesloven. Vi hjælper også med efterforskning, afbødning og afhjælpning af hvert sådant personbrud.

7. XNUMX. Generelle vilkår

7.1 Parterne i dette tillæg underlægger sig hermed det valg af jurisdiktion, der er fastsat i aftalen med hensyn til eventuelle tvister eller krav, der måtte opstå under dette tillæg, herunder tvister om dets eksistens, gyldighed eller ophør eller konsekvenserne af dets ugyldighed; og dette tillæg og alle ikke-kontraktlige eller andre forpligtelser, der opstår som følge af eller i forbindelse med det, er underlagt lovgivningen i det land eller territorium, der er fastsat til dette formål i aftalen.

7.2 Hvis en bestemmelse i dette tillæg er ugyldig eller ikke kan håndhæves, forbliver resten af ​​dette tillæg gyldig og i kraft. Den ugyldige eller ikke-håndhævelige bestemmelse skal enten (i) ændres efter behov for at sikre dens gyldighed og eksigibilitet, samtidig med at parternes hensigter bevares så tæt som muligt, eller, hvis dette ikke er muligt, (ii) fortolkes på en måde, som om den ugyldige eller uigennemførelig del havde aldrig været indeholdt deri.

TIL BEKRÆFTELSE HERAF indgås dette tillæg og bliver en bindende del af aftalen med virkning fra den dato, der først er anført ovenfor.